FIGYELEM! UTOLSÓ DARABOK!

FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT
 
CIKKEK

Ha elkezdjük egy kicsit komolyabban tanulmányozni a drágaköveket, nagyon sok érdekességet tudhatunk meg róluk.

Cikkeinkben többek között szó lesz arról, hogyan vélekednek az õsi védikus írások a drágakövekrõl, azok kialakulásáról és természetükrõl.

Kitérünk majd arra is, hogy miért fontos a Navaratna, azaz a kilenc bolygóhoz tartozó kilenc drágakő együttes viselése, valamint igyekszünk összegyûjteni a Navaratnával kapcsolatos személyes tapasztalatokat is.

Navaratna a védákban
NAVARATNA A VÉDÁKBAN >>

Ha egy kicsit körülézünk a több ezer éves Védikus Irodalomban, sok érdekességet találhatunk a Navaratna talizmánnal kapcsolatban. A következõkben ezekből állítottunk össze egy kis válogatást.


Hasznos tudnivalók a Navaratna talizmánrólHASZNOS TUDNIVALÓK A NAVARATNA TALIZMÁNRÓL >>

Ebben a cikkben összefoglaltuk a Navaratna talizmánnal kapcsolatos legfontosabb információkat. Olvashatsz a védikus asztrológiáról, a drágakövekről, és arról, miként jött ebből létre ez a csodálatos ékszer.


a Radha-Madana-mohana templomNAVARATNA ÉS A VASZATI >>

A védikus tudományokat nem lehetséges külön-külön kezelni. A védkius asztrológia (Jyoitsh), orvostudomány (Ayurvéda) és az építészet (Vaszati) szoros és leválaszthatatlan kapcsolatban áll egymással. Vizsgáljuk most meg, hogy milyen kapcsolat van a Vaszati, a védikus asztrológia, illetve a Navaratna között!

Hogyan hat a Navaratna?HOGYAN HAT A NAVARATNA? >>

Nagyon sokan kérdezik, hogy milyen gyorsan hat a Navaratna talizmán, illetve, hogyan érzékeljük a hatását. Ebben cikkben erre a kérdésre keressük a választ.


A Navaratna tisztításaA NAVARATNA TISZTÍTÁSA >>

Vajon szükséges-e a Navaratna talizmánt időről-időre finomfizikai szinten megtisztítani? Ez egy olyan kérdés, ami bizony mindenkit érdekel!


TI ÍRTÁTOK A NAVARATNA TALIZMÁNRÓL >>

Amikor valaki úgy dönt, hogy feliratkozik a hírlevelünkre, lehetősége van arra, hogy megossza velünk a Navaratnával kapcsolatos gondolatait. Az alábbiakban szeretnék néhány ilyen bejegyzést megosztani Veled. Ha valamelyik ismerősen hangzik, az nem a véletlen műve!


SmaragdÉRDEKESSÉGEK A NAVARATNA TALIZMÁNRÓL >>

Ez a cikk egy indiai írás fordítása. A cikk íróját – R.K. Sharatot – teljesen elbűvölte a Navaratna talizmán, ezért igyekezett néhány érdekességet megtudni róla. Elsősorban a kilences szám mágiájáról és a kövek erejéről írt bővebben.

Melyiket válasszam?HÉT HASZNOS TIPP A NAVARATNA VÁSÁRLÁSÁHOZ >>

Ebből a sokak számára aktuális cikkből megtutdhatjuk, hogyan válasszuk ki Navaratna talizmánunkat. Segít abban is, hogy elkerüljünk mindennemű kapcsolatot a hamisítványokkal.

 

Egy őszinte vallomás a Navaratna talizmánrólEGY ŐSZINTE VALLOMÁS A NAVARATNA TALIZMÁNRÓL >>

Egy nagyon kedves vásárlónk, Zelei József - Európa "kerékpáros béke nagykövete" - megosztotta velünk Navaratna talizmánnal kapcsolatos tapasztalatait. A cikkben az ő levelét olvashatod.

 

Egy megható történetEGY MEGHATÓ TÖRTÉNET A NAVARATNA TALIZMÁNRÓL >>

Ebből az írásból kiderül, hogyan segített a Navaratna talizmán Beátának, aki életének talán legnehezebb, már-már kilátástalan szakaszában volt, mielőtt megismerkedett a Navaratna talizmánnal.

 

Pozitív gondolkodás és a Navaratna talizmán POZITÍV GONDOLKOÁS ÉS A NAVARATNA TALIZMÁN >>

Az utóbbi időben egyre gyakrabban hallunk a pozitív gondolkodás fontosságáról. Újságcikkek, könyvek jelennek meg róla, sokan tréningeken oktatják. Mondjuk ki nyíltan: jól eladható árucikké vált a pozitív gondolkodás...
Na de mi köze van a pozitív gondolkodásnak a talizmánokhoz, vagy egész pontosan a Navaratna talizmánhoz?

 

Egy érdekes tapasztalatEGY ÉRDEKES TAPASZTALAT A NAVARATNA TALIZMÁNNAL KAPCSOLATBAN >>

Érdekes tapasztalatom, hogy mióta a Navaratna medálomat hordom egészen másként látom az eddigi barátaimat - ezzel kezdte levelét V. Tímea, aki megosztotta velünk a tapasztalatait.

 

A Vaszatival könnyebbA VASZATI SEGÍTSÉGÉVEL MÉG HATÁSOSABB! >>

Hogyan segíthet a Védikus építészet, azaz a Vaszati céljaid elérésében? Lehetséges, hogy otthonod energiái lerontják a Navaratna talizmánod hatását? Na és az vajon lehetséges-e, hoyg otthonod energiái és a Navaratna együttesen segítenek elérni a célodat?


Mi is a különbség a Silasakti és a Navaratna között?MI IS A KÜLÖNBSÉG A SILASAKTI ÉS A NAVARATNA KÖZÖTT? >>

Bebbed is biztosan felmerült már a kérdés, mi a különbség a Navaratna és a Silasakti talizmán között. Hogyan működik az egyik és hogyan a másik. És ami még fontosabb, melyikre van szükséged. Ez az írás segíteni fog a döntésben.


Összefüggések a Navaratna, a Silasakti és az otthonunk között
ÖSSZEFÜGGÉSEK A NAVARATNA, A SILASAKTI ÉS AZ OTTHONUK KÖZÖTT >>

A védikus tudományokban az a csodálatos, hogy a legkülönbözőbb ágai is összefüggenek egymással, így szerves egészet alkotnak. Nem is gondolnánk, hogy például az építészetnek szoros kapcsolata van az asztrológiával, az orvostudománnyal, sőt, még a zenével is!

A NAVARATNA TALIZMÁN BÁTORSÁGOT ÉS IHLETET AD >>

Ismét megosztotta velünk valaki a Navaratna talizmánnal kapcsolatos tapasztalatát. Ebben a cikkben Pápai Szilvia levelét olvashatod.

 

ENERGIÁT AD A NAVARATNA TALIZMÁN >>

Ezúttal Ágoston Zoltán - aki energiával való gyógyítással foglalkozik - osztotta meg velünk a Navaratna talizmánnal kapcsolatos firss tapasztalatait. Örömmel egyezett bele, hogy a tapasztalatait Veled is megossza...

 

 

 

FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT

© 2005-2014 www.navaratna.hu          * * *            info@navaratna.hu