FIGYELEM! UTOLSÓ DARABOK!

FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT
 
TI ÍRTÁTOK A NAVARATNA TALIZMÁNRÓL

Amikor valaki úgy dönt, hogy feliratkozik a hírlevelünkre, lehetősége van arra, hogy megossza velünk a Navaratnával kapcsolatos gondolatait. Az alábbiakban szeretnék néhány ilyen bejegyzést megosztani Önnel. Ha valamelyik ismerősen hangzik, az nem a véletlen műve!

* A Testvérem ajánlotta. Csak jót tudok mondani.

* 2006-ban egy női újságban és már rendeltem Önöktől. Nagyon szeretem mert izlésesek. További sok sikert a munkájukhoz.
- Köszönjük!

* Az internetről és elolvastam minden létező információt, melyek hatására a feleségemet házasságkötésünk /33./ évfordulójára meg is leptem. Ennek még csak három hete, egyenlőre nem merek pozitívan nyilatkozni, bár potitív események zajlottak ezen idő alatt, de mindez szerintem még több időt fog igényelni. A feleségem nagyon örült az ajándéknak, lehet, hogy az ősszel én is megfogom lepni majd magamat....
- Ez valóban jó ötlet, nagyon sok férfi visel Navaratna talizmánt!

* Már ismerem a Navaratnát, mióta viselem az életem jó irányba halad.

* Hallottam már a navaratna talizmánról,nagyon érdekel, ezért próbaképpen rákerestem a neten. Örülök,hogy megtaláltam!!!

* Honnan?-édesapám, Vélemény?-most hallottam róla, alapvetően, viselek többféle kövekből készült külünböző kiegészítőket, mert hiszek jótékony hatásukban, és ezért ez (Navaratna) különösen megfogott. Ma kaptam egyet az édesapámtól és viselni fogom!!! Mind amellett gyönyörű és már csak a hallottak, cikkek jó érzéssel töltenek el.

* Maxima újságban olvastam róla másfél éve, és azóta meg akarom rendelni, csak még nem volt rá lehetőségem.

* Újságban olvastam, és már van egy ezüst navaratnám, nagyon szeretem és állandóan hordom.
- Bizony, a Navaratna akkor hat igazán, ha minél többet viseljük! Azért azt javasoljuk, hogy standra, gyógyfürdőbe inkább ne vigyék magukkal - főleg az aranyozottra kell nagyon vigyázni!

* Az interneten bukkantam rá, véletlenül. Miután az a véleményem, hogy véletlenek nincsenek, úgy gondoltam, hogy ez kell nekem. Különben nagyon jónak és lenyügözőnek tartom e talizmánt, valamint ennek eredetét, rendelni fogok belőle.

* Újsácikk nyomán. Engem rabul ejtett.

* Először újságban olvastam a talizmánról, majd a honlapon. Nagyon tetszik a medál, de egyenlőre anyagi okok miatt megrendelni nem tudom. Talán, ha lesz egyszer valamilyen akció.
- A hírlevélre felíratkozók minden egyes hírlevélben találkoznak valamilyen akcióval!

* A tavalyi Karácsonyra Navaratna talizmánt vettünk egymánsak a férjemmel. Bár régóta házasok vagyunk, úgy éreztük, mintha ismét eljegyeztük volna egymást. Nagyon vicces volt, a barátaink is nevettek rajtunk. Amikor azonban megtudták, hogy a Navaratna viselése óta milyen jól alakul az életünk, megdöbbentek..."

 


Vissza a lap tetejére

Vissza a cikkek tartalomjegyzékéhez >>

 
FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT

© 2005-2014 www.navaratna.hu          * * *            info@navaratna.hu