FIGYELEM! UTOLSÓ DARABOK!

FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT
 
Silasakti talizmán MI IS A KÜLÖNBSÉG A SILASAKTI ÉS A NAVARATNA KÖZÖTT?

A legszembetűnőbb különbség a két talizmán között, hogy az egyikben kilenc kő van, a másikban csak hét.

A Navaratna talizán

A már jól ismert Navaratna talizmánban található 9 kő a védikus asztrológia 9 bolygóját képviseli. A Navaratna talizmán tehát a születési horoszkópunk rendellenességeit hivatott korrigálni. Azáltal, hogy a talizmánban megtaláljuk mind a 9 bolygó kövét, viselésével a horoszkópunk bolygói egyensúlyba kerülnek.

Ez azt jelenti, hogy a kedvezőtlen hatású bolygóink kevésbé lesznek ellenségesek, a jóindulatú, de gyenge bolygóink erősődnek, a jóindulatú és erős bolygóink pozitív ereje pedig még inkább érvényesülni tud. Ennek köszönhetjük, hogy a Navaratna talizmán viselésekor jobban alakulnak az életünk dolgai, mint azelőtt, jobban megtalálnak bennünket a jó lehetőségek.

A Silasakti talizán

Testünk csakráiA Silasakti talizmán hatása szintén a kövek erejére épül. E 7 kő viszont testünk erengetikai rendszerének 7 csakrájával van kapcsolatban. A Silsakti talizmán tehát szintén egy védikus tudománnyal, az Ayurvédával van szoros kapcsolatban.

A védikus orvostudomány, az Ayurvéda úgy tarja, hogy a hét csakra működése szabályozza a testet. Ha a csakrák, azaz testünk energetikai csomópontjai nem működnek rendesen, akkor a test megbetegszik. Az Ayurvéda szerint tehát, ha viseljük ezeket a köveket, akkor a kövek rezgése kiegyensúlyozza a csakrák működését.

Csakráink állapota természetesen nem csak a testi egészségünkre van hatással. Minden egyes csakra utal a személyiségünkre is. Az első, vagy gyökércsakra például testi szinten hat a gerincre és a végtagokra, lelki szinten pedig a stabilitásunkra és az öbizalmunkra.

Melyiket válasszam?

Ha még nem sikerült eldöntened, hogy melyik talizmánt szeretnéd, két dolgot tehetsz:

1.) Olvasd el mindkét talizmánnak a részletes leírását, és az ott olvasottak alapján döntsd el, melyikre van inkább szükséged.

Navaratna >>           Silasakti >>

2.) Hallgass a megérzésedre! Nézd meg a talizmánok képeit és azt válaszd, amelyik legjobban tetszik, amelyikről úgy érzed, hogy a legközelebb áll Hozzád! Arra a talizmánra lesz szükséged!

Kattints ide a válogatáshoz >>

Hordhatom a két talizmánt együtt?

A válasz: igen. Hordhatod a két talizmánt együtt, de azt javaslom, ha még egyáltalán nincs talizmánod, előbb próbáld ki az egyiket, például a Navaratnát. Néhány hónap múlva, amikor már érzed a rezgését és a hatását, választhatsz mellé Silasaktit is...

 
FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT

© 2005-2014 www.navaratna.hu          * * *            info@navaratna.hu