FIGYELEM! UTOLSÓ DARABOK!

FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT
 
Melyik Navaratna talizmánt válasszam?HÉT HASZNOS TIPP A NAVARATNA VÁSÁRLÁSHOZ

0.) A Navaratna talizmánt férfiak és nők egyaránt viselhetik!

1.) A férfiaknak ajánlott modellek a csakra és a yantra.

2.) Sportosabb, inkább a nadrágos viseletet kedvelő hölgyeknek ajánljuk a yantra vagy a csakra formát. Ez utóbbit különösen akkor, ha szeretik a klasszikus, ugyanakkor látványos formákat.

3.) A szoknyás viseletet, virágmintás kelméket kedvelő hölgyeknek ajánjuk a lótuszvirág és lótusz-szirom formát. Ez utóbbit főleg akkor, ha a diszkrétebb ékszereket kedvelik.

4.) Gyűrű és fülbevaló vásárlását elsősorban akkor javasoljuk, ha már van medálként viselhető talizmánjuk.

5.) Navaratna talizmán vásárlásához nem szükséges a születési hororszkóp elkészítése! Ez az egyik oka, annak, hogy a Navaratna talizmán még Indiában is - ahol szinte minden sarkon találunk egy tehetséges asztrológust - nagyon népszerű. Egy-egy kő viseletével ellentétben, a mind a kilenc bolygó kövét tartalmazó Navaratna talizmánt asztrológus közreműködése nélkül is kiválaszthatjuk magunknak! Ez azt jelenti, hogy akkor is viselhetsz Navaratna talizmánt, ha nem ismered a pontos születési adataidat!

Ha véletlenül nem közvetlenül tőlünk veszek vagy vettél talizmánt, a következőkre figyelj:

6.) Ezüst talizmán vásárlásakor ellenőrizd le, hogy a talizmán akasztója környékén megtalálható-e a magyar fémjelzés ! Ha ezt nem találod, akkor minden bizonnyal egy olcsó, hamis másolattal van dolgod, aminek kétes hatása lehet!

7.) Fontos, hogy a kövek kövessék az alábbi sorrendet:
A talizmán akasztójától elindulva az óramutató járásával megegyező irányban:

cirkónia vagy gyémánt, gyöngy, korall, hesszonit, kék zafír, macskaszem, sárga zafír, smaragd és középen: rubin.

Ha a kövek nem a megfelelő sorrendben kerülnek a talizmánba, vagy esetleg ellenkező irányba fordulnak - sajnos láttunk már ilyet! -, akkor a talizmán nem hozza meg a kívánt eredményt, sőt, a hatása kedvezőtlen lehet.

Ha a fenti két követelmény valamelyike nem teljesül, a talizmánt haladéktalanul vidd vissza oda, ahol azt megvetted. Ha a kövek sorrendjével van a gond, a talizmánt ne viseld!

Miután sikerült kiválasztani a megfelelő Navaratna talizmánt, már csak arra kell odafigyelned, hogy rendszeres időközönként elvégezd annak tisztítását az alábbiak szerint:

A NAVARATNA TISZTÍTÁSA >>

 


Vissza a lap tetejére

Vissza a cikkek tartalomjegyzékéhez >>

 
FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT

© 2005-2014 www.navaratna.hu          * * *            info@navaratna.hu