FIGYELEM! UTOLSÓ DARABOK!

FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT
 
Egy pozitív energiájú lakásban sokkal könnyebben éred el a céljaidat és jobban is érzed Magad! A VASZATI SEGÍTSÉGÉVEL MÉG HATÁSOSABB!

Egy korábbi írásban részletesen kifejtettük a Navaratna és a Védikus építészet, azaz a Vaszati kapcsolatát. Elsősorban a közös pontra, az Asztrológiára koncentráltunk.

Amikor a Vaszati elvei szerint tervezünk meg vagy rendezünk be egy lakást, 3 (+1) fontos törvénycsoportra figyelünk. Úgy is mondhatjuk, hogy 3 + 1 lába van a Vaszatinak.

Az első láb a fizikai és természettudományos tényeken alapuló energetikai törvények csoportja (VA), a második láb az asztrológiára alapuló információs törvények csoportja (SZA), a harmadik láb pedig a matematikán és a zenei ritmusokon és hangsorokon alapuló geometriai törvények csoportja (TI). Van még egy láb - és ettől lesz igazán teljes és holisztikus a Vaszati -, ez pedig a Vaszati spirituális vagy metafizikai lába.

Tudj meg többet a Vaszatiról! >>

A már említett cikkben sokat lehetett olvasni a Vaszatinak az asztrológiával való kapcsolatáról, most azonban inkább azt nézzük meg, miért fontos a Navaratna talizmán és a Vaszati együttes alkalmazása céljaink eléréséhez!

Ha már van Navaratna talizmánod, egészen biztos, hogy nem csak azért vetted, mert szerettél volna egy szép új ékszert. Egészen biztosan volt valami, amire megoldást szeretnél találni, vagy amiben jobb szeretnél lenni. Talán rendbe akarod hozni a párkapcsolatodat, vagy jobb szeretnél lenni a munkádban, jobb egészségre és több pénzre vágysz. Ugyanez vonatkozhat Rád akkor is, ha még csak gondolkodsz azon, beszerezz-e egy Navaratna talizmánt...

A Navaratna talizmán viselete tehát azáltal, hogy egyensúlyba hozza a horoszkópod bolygóit, segítséget nyújt abban, hogy elérd a céljaidat. Lehet, hogy azt veszed észre, elhárulnak Előled az akadályok, vagy úgy érzed, mintha valaki tolna előre a céljaid felé vezető úton.

Igen ám, de ha az otthonod nincsen harmóniában a természet tövényeivel, azaz sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek nem felelnek meg a Vaszati elveinek, akkor előfordulhat, hogy lassan, döcögősen haladsz a céljaid felé annak ellenére, hogy a nyakadban van a talizmán. A talizmánod próbál Téged tolni a vágyott cél felé, de a lakásod energiái visszahúznak.

Az a legjobb, ha van egy Navaratna talizmánod és ugyanakkor az otthonod energiái is pozitívak. Ekkor legalább kétszer olyan gyorsan, vagy akár még gyorsabban haladhatsz az utadon, mint akkor, ha az otthonod energiái nem megfelelőek. Képzeld csak el, a Navaratna és az otthonod együttesen fejtenek ki Rád jó hatást!

Ezek után nincs is más dolgod, mint egy kis segítséggel körbenézni otthonodban.

Mi gátol a céljaid elérésében?

Ilyen gátló tényező lehet, ha nincs ablakod északkeleten, esetleg ide került a vécé. Az is nehezítheti az életedet, ha délnyugatra került a főbejárat, vagy ha a lakás közepén van a fürdőszoba.

Azt javaslom, kattints az alábbi linkre és sok-sok tippel foglak segíteni abban, hogy az otthonod energiái támogassanak, erősítsék a Navaratna talizmánod erejét és olyan életet élhess, mint amilyenre vágysz.

Azonnali megoldás kell?

Kattints ide, és a megoldás azonnal a kezedben lesz! >>

 

 
FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT

© 2005-2014 www.navaratna.hu          * * *            info@navaratna.hu