FIGYELEM! UTOLSÓ DARABOK!

FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT

TESTÜNK CSAKRÁI
Testünk csakrái

Testünknek 7 fő csakrája van, melyek a gerincünk mentén helyezkednek el. (Ezeken kívül még 300 kisebb csakra található a szervezetünkben.) Az embert körülvevő energiaburok, az aura hét különböző színű rétege kapcsolódik a hét fő csakrához.

A csakrák olyan, finomfizikai energiaközpontok, amelyek a nyers "Kundalini" energiát egy más típusú, finomabb, jobban felhasználható alakba transzformálják.

A csakrák maguk nem tartalmaznak energiát. A puszta energiát a lábfejben és lábakban levő kis csakrák "szedik fel" a Földből, és a fő csakra rendszerbe továbbítják azt.

A "Kundalini" energia lényegében tiszta gondolati energia, ami áthatja és egybefogja a világegyetemet.

A csakrák a gerinchez és az idegrendszerhez különböző mirigyeken és idegdúcokon keresztül kapcsolódnak. A teljes csakra-rendszer rendkívül összetett. 3 legfőbb, 4 fő, és több, mint 300 kisebb csakra van az emberi testben.

A testen kívül is elhelyezkedik néhány finomfizikai csakra. A csakra-rendszernek és a rendszer hálózatának részletes térképét évezredeken keresztül használták a keleti gyógyításban. A kínai akupunktúra valójában az Ayurvédából ered.

Az akupunktúra a testünket behálózó energiacsatornáknak és ezek metszéspontjainak megfelelő "stimulálásán" alapszik.

Az előbb említett energiacsatornákat az ayurvéda nádiknak, a kínai gyógyászat pedig meridiánoknak nevezi. Ezek találkozái pontjai a marmapontok, melyek közül a legfontosabbakat hívjuk a 7 fő csakrának.

Nézzük most meg, hogy mit kell tudnunk az egyes csakrákról!

 

<< vissza az elõzõ oldalra          tovább a következõ oldalra >>

vissza a tartalomjegyzékhez >>

RENDELÉSHEZ KATTINTS IDE! >>

 

Nawaratna talizmán

Silasakti talizmán

 

FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT

© 2005-2014 www.navaratna.hu          * * *            info@navaratna.hu