FIGYELEM! UTOLSÓ DARABOK!

FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT

HOGY NÉZ KI A SILASAKTI TALIZMÁN?

A Silasakti talizmánban tehát megtalálhatjuk mind a 7 csakrához tartozó nemesköveket az alábbiak szerint - fentről lefelé:

Ametiszt: Segít a szellemi fejlődésben, csillapítja a lelki betegségeket, depressziót, fokozza az intuíciót és a harmóniát a gondolatokban, segít kapcsolatot teremteni a legmagasabb rendű kozmikus energiákkal, tisztítja a tudatot.

Lapislazuli: Javítja az emlékezetet, csökkenti a vérnyomást, erősíti a látást, segíti a meditációt, erősíti a belső látást.
Segíti az intuíciót, a belső sugallatok értelmezését, segít kapcsolatot teremteni Felsőbb Énnel.

Türkiz: Oldja a torok és nyakszirt környéki blokkokat, segítheti a mirigyzavarok megszüntetését, fejlesztheti a kommunikációt.

Jáde: Javítja a sejtek közötti kommunikációt, segíti az anyagcserét. Segít a test és lélek egyensúlyának helyrebillentésében és a negatív gondolatok megszüntetésében.

Citrin: Kapcsolatban van a hasnyálmiriggyel, a májjal, az anyagcsere-folyamatokkal, a vegetatív idegrendszer irányításával.

Karneol: Segíti a tápanyag felszívódást, emésztést, kiválasztást, megteremti a teremtő inspirációt. Helyreállítja a férfi-női egyensúlyt, megszünteti a szexuális zavarokat. Gondolati síkon kapcsolatainkra van hatással.

Gránát: Aktiválja a testet, segít fenntartani, felújítani a létfontosságú életfolyamatokat pl.vér- és sejtképződést. Alapvetően fontos életerővel lát el.

 

<< vissza az előző oldalra           rendelés >>

vissza a tartalomjegyzékhez >>

RENDELÉSHEZ KATTINTS IDE! >>

 

Nawaratna talizmán

Silasakti talizmán

 

FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT

© 2005-2014 www.navaratna.hu          * * *            info@navaratna.hu