FIGYELEM! UTOLSÓ DARABOK!

FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT

A SILASAKTI TALIZMÁN

SilasaktiJelen esetben Silasakti talizmánnak egy olyan talizmánt nevezünk, amely 7 követ tartalmaz. Ezek a kövek a test hét csakrájának (energiaközpontjának) szabályozásában segítenek.

A kövek speciális rezonanciája hozzásegít a testünk, elménk és energiarendszereink helyes működéséhez. A hét kő egymás alatt elhelyezkedve jelképezi a hét csakrát amely ugyanilyen sorrendben helyezkedik el a testben.

A védikus orvostudomány, az Ayurvéda úgy tarja, hogy a hét csakra működése szabályozza a testet. Ha a csakrák, azaz testünk energetikai csomópontjai nem működnek rendesen, akkor a test megbetegszik. Az Ayurvéda szerint tehát, ha viseljük ezeket a köveket, akkor a kövek rezgése kiegyensúlyozza a csakrák működését.

A csakrák helyes működésének csodálatos testi és pszihikális hatásai vannak.

Ha az energiarendszereink rendben vannak akkor életünk annak minden területén rendben lesz. Ha kellemes pszihikális állapotban vagyunk akkor a testben nem szabad betegségnek lenni. A test öngyógyító folyamata megelőzi és megszünteti betegségeket.

Ha pedig pozitív hangulatban vagyunk akkor pedig a vonzás törvényét alkalmazva pozitív dolgok történnek velünk az élet minden területén.

Következõ lépésként derítsük ki, hogy mi is az az Ayurvéda!

 

tovább a következõ oldalra >>

vissza a tartalomjegyzékhez >>

RENDELÉSHEZ KATTINTS IDE! >>

 

Nawaratna taliSilasakti talizmán

 

FŐOLDAL      A NAVARATNA      A  SILASAKTI      CIKKEK      MEGRENDELÉS      HÍRLEVÉL      KAPCSOLAT

© 2005-2014 www.navaratna.hu          * * *            info@navaratna.hu